Alfa discuri pe lemn, caramida, cauciuc petală Nr. 5, cereale 0,5 mm

rating

SKU: a959

Acum puteți curăța totul!

Disc Alfa este un lucru indispensabil pentru orice maestru care folosește un bulgar în munca lui.

Cercul poate realiza cele mai îndrăznețe fantezii:

Elimina vopseaua veche de pe perete;

Mâner cadru;

Echivala podele din lemn;

Trata animale de copite;

Creați un lemn sau sculptură de gheață;

La procesul de coca navei de reversions.

Dar, desigur, mult mai popular cu cei cărora le place să lucreze cu lemn.

Vă mulțumim pentru 5 grade de granulație, puteți atât RIM și a elimina un strat impresionant de lemn sau slot, nu mi-e frică de curve.

Toate acest lucru este datorită Serch-puternică sudură din carbură de wolfram aliaj de cereale, duritatea aproape de diamant.Acest lucru face posibil pentru a procesa suprafete dure cum ar fi betonul, caramida, piatra artificiala.

Cel mai greu material, mai mici ar trebui să fie un turn de urechi, așa că ar trebui să fie reglabile.

Și cât de mult face acest miracol costa?

Disc alfa costurile de 1090 de ruble.Înlocuindu-se astfel cu până la 100 standard abrazive CLTs, și aceasta, apropo, 90 ron/KLT * 100 buc = 9000 de ruble. Нешуточная salva.

E o plăcere să-și vândă disc, băieții noștri a făcut imposibil-aceasta este o foarte versatil de lungă durată tur-frezare cerc.

Nu o singură rambursare de la cumparator, numai comentarii pozitive!

Etichete: ray studio spool, abu garcia spool, baitcast, distributie rola, bf, buton tambur, tambur shallow spool, daiwa buton, tatula, Baitcast Tambur.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
Diametru exterior:6mm Diametru interior:4mm Lungime (Personalizabil):1m Toleranță:(±0,15 mm) greutate:0.036 kg/m Putem face lungimea de PTFE tuburi în funcție de cerința clientului. Ne puteți contacta: Detalii de ambalare: carcasa din Lemn sau Carton Detaliu de livrare: 3-30workdays Acestea sunt în general expediate prin EMS first class mail cu confirmare
196.05lei
Legate de
Descriere: OOTDTY Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate. Rapid de îndepărtare a materialului si finisajul final Reduce uzura marginilor în fine crupe Elimină înfundarea și pilling De înaltă performanță și o durată de viață mai lungă decât tradiționale abrazive, făcându-l o soluție rentabilă. Practic fără praf de șlefuire Mai
18.50lei 14.06lei