Creion Cazuri HATBER 4606782354063 Birou Rechizite Școlare papetărie 2020 2021

rating

SKU: a87

CAIETUL de sarcini

Un caz creion cu un design solid are un singur compartiment.Datorită unui puternic laminate cadru și bine atașat bucle de benzi de cauciuc colorate, papetărie nu este pierdut.Pliere bar este conceput pentru a găzdui mai multe elemente.În interior există un print cu un tabel de multiplicare, există o linie pentru programul de lecții.De încredere cu fermoar în culoarea produsului.

Creion caz vine fără umplere.

Dimensiune: 190x130mm.DIMENSIUNE 190 Х130ММ

ASPECTUL COD

  • Nume De Brand: Hatber
  • Origine: RU(de Origine)
  • Dimensiune: 190 Х130ММ

Etichete: albastru carouri fusta jk, pix albastru papetărie, albastru dresink sacou, albastru rochie șorțuleț, pix albastru metal clip, albastru umbrelă de soare, grădină, albastru imagini de la paris, blue diamond colanti, diamantele albastre murală.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
Cumpărătorul Notă: dacă ai nevoie de urmărirea Nr., vă rugăm să plătească mai mult pentru ea.Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere. Timp de livrare Notă: Dacă Confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare în avans Descriere : 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate . Ține Smartphone-ul în condiții
18.28lei 13.72lei
Legate de
Masina Fereastră Tentă Tool Kit Folie De Vinil Film Fibra De Carbon Autocolant Ambalaj Instrument De Carbon Folie De Nuanțare Racleta Aplicare Film Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata. 100% Originale și de Bună Calitate, cu acces Gratuit După-vânzare de Garanție. Durabil racleta făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil/cauciuc/plastic. Îndepărta bulele de-a dreptul sub film,
63.12lei 46.07lei
Legate de
Garantie: 1 an garantie Stare: 100% de brand nou Pachetul include::4buc / Lot De înaltă calitate și rapid de livrare Notă: vă Rugăm să asigurați-vă că partea noastră numărul corespunde cu unul original.Dacă numerele nu sunt la fel, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom verifica pe cel potrivit pentru tine.Vă mulțumim pentru cooperare!
95.26lei 66.70lei