Youyeetoo HUSKYLENS - Un Ușor-de-utilizare AI Viziune Mașină Senzor Arduino, Raspberry Pi LattePanda Micro:bit Recunoașterea Culorilor

rating

SKU: a618

Bundle1: HuskyLens Bord

Bundle2: HuskyLens Bord + Caz

HuskyLens este un ușor-de-utilizare AI viziune mașină senzor.Acesta este echipat cu mai multe funcții, cum ar fi recunoașterea feței, obiect urmărirea, recunoașterea obiectelor, linie de urmărire, recunoașterea culorilor, și tag-ul(codul QR) de recunoaștere.

Prin UART / I2C port, HuskyLens poate conecta populare principalele panouri de control ca Arduino, micro:bit, Raspberry Pi și LattePanda pentru a vă ajuta să face foarte proiecte creative, fara sa joace cu algoritmi complecși.

HuskyLens este destul de ușor de utilizat.Puteți modifica diferiți algoritmi de activități prin apăsarea pe butonul de funcție.Faceți clic pe butonul de învățare, HuskyLens începe a învăța lucruri noi.După aceea, HuskyLens este capabil să le recunoască.

În plus, HuskyLens poartă un 2.0 inch IPS ecran.Deci, nu aveți nevoie să utilizați un PC în parametrii de tuning.Bucurați-vă de confortul pe care le aduce, ceea ce vezi este ceea ce ai!

HuskyLens este conceput pentru a fi inteligent.A built-in masina de învățare tehnologie care permite HuskyLens de a recunoaște fețe și obiecte.Mai mult decât atât, prin apăsarea lungă pe butonul de învățare, HuskyLens poate învăța continuu lucruri noi, chiar și din unghiuri diferite și în diferite domenii.Mai invata, mai precis este.

HuskyLens adoptă noua generație de specialitate AI chip Kendryte K210. Performanța acestui speciale AI chip este de 1.000 de ori mai repede decât cea a STM32H743 atunci când rulează algoritm de rețea neuronală.Cu aceste performanțe excelente, este capabil de a captura chiar și obiecte care se mișcă rapid.

Cu HuskyLens, proiectele au noi modalități de a interacționa cu tine sau mediu, cum ar fi interactive de control gest, robot autonom, inteligent de control al accesului și interactive jucărie.Există atât de multe aplicații noi pentru tine de a explora.

HuskyLens' obiect aptitudinile de urmărire poate fi folosit pentru a învăța anumite gesturi.Acesta este capabil să recunoască aceste învățat mâna modele de mișcare și de alimentare pozițiile lor.Cu aceste date, crearea minunat proiecte interactive nu sunt niciodată atât de ușor.

HuskyLens poate detecta și urmări linii.Linie adept nu este ceva nou, există o mulțime de metode excelente și algoritmi în acest scenariu.Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele au nevoie de plictisitor parametrii de tuning.De data asta, HuskyLens oferă un nou mod de a face linia următoarele: pur și simplu faceți clic pe butonul, apoi începe de învățare și de urmărire de noi linii.Să se bucure de distracție de a face cu HuskyLens!

HuskyLens pot fi ochii de roboți.care permite robotului să te recunoască, să înțeleagă mâna comenzi gest, sau a vă ajuta să pună lucrurile în ordine și așa mai departe.Cu Huskylens, nimic nu este imposibil!

Caietul de sarcini

Procesor: Kendryte K210

Senzor de imagine: OV2640 (2.0 Megapixeli)

Tensiune De Alimentare: 3.3~5.0 V

Consum de curent (TYP): [email protected], [email protected] (de recunoaștere a feței modul; 80% luminozitate iluminare din spate; lumina de umplere oprit)

Interfața de conectare: UART, I2C

Ecran: 2.0 inch ecran IPS cu 320*240 rezoluție

Built-in de Algoritmi: de Recunoaștere a Feței, Obiect Urmărirea, Recunoașterea Obiectelor, Linie de Urmărire, de Culoare Recunoaștere, Recunoaștere Tag

Dimensiuni: 52mm * 44.5 mm / 2.05 x 1.75 inch

DOCUMENTE

Produs wiki:

TRANSPORT LISTĂ

HuskyLens Placa de baza x1

M3 Șuruburi x6

M3 Nuci x6

Mic Suport de Montare x1

Inaltarea Suportului x1

Greutate 4-Pin Cablu Senzor x1

 • SEN0305 HuskyLens: OV2640 (2.0 Megapixeli)
 • Built-in Algoritmi 5: Recunoașterea culorilor
 • Built-in Algoritmi 4: Linie De Urmărire
 • Tensiune De Alimentare: 3.3~5.0 V
 • Nume De Brand: youyeetoo
 • Built-in Algoritmi 3: Recunoașterea Obiectelor
 • Built-in Algoritmi 1: De Recunoaștere A Feței
 • Built-in Algoritmi 6: Tag Recunoaștere
 • SEN0336 HuskyLens PRO: OV5640 (5.0 Megapixeli)
 • Built-in Algoritmi 2: Urmărire Obiect
 • Demo Tip De Bord: BRAȚUL
 • Origine: NC(de Origine)

Etichete: raspberry pi 4 b 8gb, ds18b20 rezistent la apa, pin geyer pi, rapsberry pi 5, arduino, pi s, hackrf, pia, arduino nano, pic micro.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Produse similare

Legate de
ST3000VX010 HDD PCB/Logica Bord.Numărul bord: 100788341 REV C , Hard Disk-ul nu este inclus. Pcb număr poziții : Vă Rugăm Să Rețineți: 1.Aceste placi sunt utilizate, placa de circuit componente care nu se încadrează, interfața nu au rupt. 2. Toate PCB au fost testate înainte de expediere.Daca PCB-ul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a primit-o. 3.
63.93lei
Legate de
Broadcom BCM2837B0, Cortex-A53 (ARMv8) 64-bit SoC @ 1.4 GHz 1GB LPDDR2 SDRAM de 2,4 GHz și 5 ghz IEEE 802.11.b/g/n/ac, wireless LAN, Bluetooth 4.2, BLE Gigabit Ethernet pe USB 2.0 (rată maximă de transfer de 300 Mbps) a Extins cu 40 de pini GPIO antet Full-size HDMI 4 porturi USB 2.0 CSI camera port pentru conectarea unui Raspberry Pi camera DSI display port pentru conectarea unui Raspberry Pi display touchscreen de 4 pol stereo
362.27lei
Legate de
HDD-UL PCB PENTRU WESTEM DIGITAL /LOGICA BORD BORD NUMĂR: 2060-771640-003 HARD DISK-UL NU ESTE INCLUS.Pcb numărul de poziție Vă Rugăm Să Rețineți: 1.Aceste placi sunt utilizate, placa de circuit componente care nu se încadrează, interfața nu au rupt. 2. Toate PCB au fost testate înainte de expediere.Daca PCB-ul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a
22.59lei