Recenzii

Pitonitc
2021-01-05
3/5
Planned to give a gift for Ng. accurate was the description or not to say no possibility, since did not send the goods.
Enyerber 2490
2021-02-04
5/5
Excellent Roulette, very fast delivery, I recommend!

Ruleta electronica Xiaomi Duka mic Q electronice conducător

rating

SKU: a538

Caietul de sarcini

Tip de element: ruletă

Timp de funcționare cu o încărcare: 3000 măsurători

Baterie, Mah: 200

Material: Metal

Conector: USB Tip-C

Diagonala: 1.8"

Culoare: Negru

Caracteristici: nivel de zgomot de măsurare

Sursa de alimentare: Built-in Baterie

Lungime maximă: 10 m

Precizia de măsurare: ± 0.5%, suport neted de reglare

Dimensiuni: 53x53x15mm

Produs Greutate: 30g

Xiaomi Duka mic Q electronice rigla este un instrument care vă permite să măsurați rapid lungimea nu numai o suprafață plană, dar, de asemenea, un cerc.Dispozitivul este capabil să măsoare distanța, cu o precizie de 1 mm.Lungimea maximă a măsurat suprafața poate fi de 10 de metri.În plus, Ruleta a construit-in memorie și este capabil de a salva până la 10 măsurători.Dispozitivul este echipat cu o baterie care oferă până la 3 mii de măsurători pe o singura incarcare.

Măsurare precisă

Folosind un smart măsură de bandă, puteți măsura aproape orice suprafață.În plus, va fi capabil să măsoare nu numai suprafețe netede, dar, de asemenea, obiecte cilindrice, și, de asemenea, linii curbe.

Măsurarea nivelului de zgomot

Dispozitivul este capabil să măsoare nivelul de zgomot în cameră.Această funcție este utilă pentru a nu depăși nivelul legal de zgomot în timpul lucrărilor de reparații.

Informativ display

Ruleta este echipat cu un informative display, care afișează rezultatele măsurătorilor, nivelul bateriei curent și în interior nivelul de zgomot.Controla toate funcțiile aparatului se efectuează cu 3 butoane.

Capacitatea bateriei

Built-in baterie oferă posibilitatea de a face 3000 de măsurători pe o singura incarcare.Pentru încărcare rapidă a bateriei, dispozitivul este echipat cu un conector USB de Tip c..

Portabil

Ruleta are dimensiuni compacte.Datorită acestui dispozitiv nu ocupă mult spațiu în caseta de instrumente.

  • Material: OȚEL
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: DUKA
  • Interval De Măsurare: 10M

Etichete: duka xiaomi, masca de fata xiaomi, oficial xiaomi, mi robot de vid sdjqr02rr, e p, mijia, n95 xiaomi, echipamente măsuri electronice, digital măsuri de bandă, aspirator robot x600.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
3-în-1 Digital Multi-funcție de Măsura Banda Infraroșu cu Laser Distanța de Meter Instrument de Măsurare Range Finder Rola Cablu de Modul Gauge Instrument Caracteristici: 1.Viziune de noapte:HD LCD cu lumina de fundal de afișare, date de măsurare dintr-o privire, ușor de utilizat în mediu întunecat. 2.Măsurarea Moduri:3-în-1 măsură, modul rola, 300m măsură de bandă și 762m laser măsură.Eroarea
41.43lei 35.20lei
Legate de
Caracteristici: Măsura cu ușurință un adult și un copil la domiciliu, birou, sau o clinică. Foarte usor de instalat; vine cu plasarea cutie pentru a crea o schiță. Notă: această unitate are doar măsurători metrice(cm) și nu măsoară în picioare/inci. Instrucțiuni de instalare: 1. Locul de înălțime pe podea, la perete. 2. Trage măsură de bandă de până destul de
54.64lei 27.87lei