3 Buc Hârtie Tesatura De Imprimare Reutilizabile Ceara De Albine Conservarea Cârpă Cârpă De Bumbac Pentru Magazin De Cafea Bucătărie Acasă

rating

SKU: a463

3 Buc Organic Bumbac 3 Diferite Dimensiuni de Imprimare Reutilizabile Ceara de albine Conservarea Cârpă Cârpă de Bumbac pentru Magazin de Cafea Bucătărie Acasă

Descriere

Nostru ceara de albine conservarea pânză set este biodegradabile și compostabile.Inclusiv 3 dimensiuni, în contact direct și folie de ceara de albine ambalaje alimentare cârpă cu alimente, și a pus de alimente ambalate în frigider.Ajuta să vă protejați de produse proaspete, fructe, brânzeturi, gustări și pâine, și rămas bun de la tradiționale de plastic pungi de tip sandwich.

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: pânză de Bumbac.

- Dimensiuni: 8 x 8 inch; 11 x 11 inch; 14 x 14 inch.

- Bumbac Organic ceara de albine conservarea tesatura, menține alimentele proaspete.

- Contact direct și folie de ceara de albine ambalaje alimentare cârpă cu alimente, și a pus de alimente ambalate în frigider.

- Scoate mâncare învelite în ceară de albine, ambalaje alimentare cârpă, se spală cu apă și se usucă, apoi să-l utilizați din nou.

- Cu 3 dimensiuni diferite, mari, mijlocii, mici, să îndeplinească diferite îndeplinește.

- Protejați-vă produse proaspete, fructe, brânzeturi, gustări și pâine, și rămas bun de la tradiționale de plastic pungi de tip sandwich.

- Spune la revedere de la folie de plastic, oferindu-vă un eco-friendly și stil de viață sănătos.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

3 x ceară de Albine Conservarea Pânză

  • Numărul De Model: hârtie

Etichete: hârtie grea, hârtie, bucătărie organ, bucătărie storag, hârtie rola, masina de fondant, cuțit din oțel, carne de hârtie, tort racleta spatula, instrument de bucatarie.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
Politica De Transport: *** Notă pentru EMS Shipping numai *** Dacă alegeți TRANSPORT GRATUIT de CĂTRE EMS, de comanda vor fi livrate prin Hong Kong sau China Post Air mail cu Numărul de Urmărire , și perioada de Livrare ar trebui să fie de 10-20 de zile lucrătoare . ============================ EMS Transport Gratuit se aplică pentru comanda până la 10buc sau mai multe elemente!!! Descriere: Tip
89.50lei 68.92lei
Legate de
M: de sus bust 80cm,sus lungime 40cm,fusta talie 64-76cm,fusta lungime 24cm L:partea de sus bust 86cm,sus lungime 40cm,fusta talie 66-80cm,fusta lungime 27cm
85.20lei 76.67lei