Recenzii

Nbrimkulov
2020-11-30
5/5
Thank you all is well, the delivery is very fast, the packing is intact, but the smell is for an amateur. I'll have to give someone a gift! Thank you all is well, the delivery is very fast, the packing is intact, but the smell is for an amateur. I'll have to give someone a gift! Thank you all is well, the delivery is very fast, the packing is intact, but the smell is for an amateur. I will have to give someone a gift!

Attar collection Regina din Saba, EDP, 100 ml

rating

SKU: a42

Regina din Saba-luminos, interesant, de lux, în sunet de sex feminin compoziție aromatică, creat în anul 2015 de către celebrul Arabe casa de elita parfumerie Attar collection.Parfumul este dedicat imaginea de Regina savskaya și este îmbrăcat într-un hotel de lux de sticla neagra, decorate cu un strat subțire vâscos de aur arabă ornament.

Sunetul de compoziție aromatică începe cu o neașteptată și misterioasă țese de adânc, aproape mistic de fum-aromatice полутонов tămâie, picant osmantus, catifelat-miere piersici și un fum-miros picant de frunze de tutun.În centrul compoziției sunete catifelat-aroma picantă de un regal trandafir roșu, терпtart-mirosul de miere жасмина și aproape Lile aroma de tuberoza, muiată de sclipitoare аурой revigorant note de citrice.După ce a ascultat, pafum lasă în urmă o moale, misterios și aproape fantomă parfumate plume, țesute din cele mai delicate de mosc alb și rafinat Amber.

  • Tip De Element: Deodorant
  • Origine: FR(Origine)

Etichete: attar mens, edp lvds, cristal attar, 30pin edp, butt lift ulei, edp panou, mosc ulei, ulei de emu, sandale attar, consiliul edp.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
Nu doriți să obțineți într-un cerc închis de flori-fructe de sensibilitate, pentru a iesi din care nu va avea nici cea mai mică dorință?Se va crea un parfum de apă de toaletă Chance Eau Tendre de lumină și un afectuos val de parfum te va ridica, te înfășor în amețitor goluri și aduce la viață.Abur cu el peste zi cu zi, se simt euforie într-un fantastic proaspete transparent imponderabilitate, simt ca un romantic
67.47lei