Transport gratuit DC:2019+ Nou 218-0697020 218 0697020 BGA Chipset

rating

SKU: a226

Dragi prieteni

Vă rugăm să acorde o atenție la următoarele instrucțiuni la primirea chips-uri noastre

BGA chips-uri de a cumpăra de la compania noastră sunt de înaltă tehnologie și la fel de precis ca nanometri.

Pentru cantități mici de chips-uri, acestea sunt expuse la aer după ce a fost scos din pachet.Așa că probabil vor să adere la o anumită umiditate.Astfel, în scopul de a evita probleme de calitate, vă sugerăm să le-a pus in interior o camera de coacere timp de cel puțin 24 de ore la 100°-110°.

Când lipit, vă rugăm să asigurați-vă că temperatura pentru Lead-Free/No Pb BGA chips-uri este de 245°--260° (Maxim), cu Plumb/Pb cipuri BGA 180°--205° (Maxim).

Procesul de lipire este complicat.Lipire/înlocuirea chips-uri trebuie să fie operate de inginerii care au experimentat competențe.

Ca BGA chips-uri sunt fragile, complicatedly structurat, cu numeroase bile, nici ușor defect de poziționare, neglijent temperatura-control, sau incomplete curățare placi PCB va duce la insuficiente de lipit sau lipsă de lipit.Chips-uri va, ca urmare, mor.

BGA chips-uri sunt ușor de spart de către necorespunzătoare de lipit.Inainte de a cumpara, ar trebui să ia în considerare 3 aspecte:

1) v-ați cumpărat dreptul de chips-uri?

2) Nu ai echipament adecvat?

3) Esti destul de abil pentru lipire chips-uri?

Avantajul nostru

compania noastra a fost specializat în BGA chips-uri de peste 10 ani.

Suntem foarte familiarizat cu performanța de cip.calitatea de chip este un control foarte strict, Pentru a se asigura că fiecare chip trimis este de foarte buna calitate.

noi bun venit tuturor, care este cu experiență în BGA chips-uri pentru a cumpara din magazinul nostru din nou.

pentru cei care nu sunt familiarizați cu BGA chips-uri,ne-ar scădea cu mulțumiri.

Transport

1.- Putem livra produsele în toată lumea.Transport gratuit prin post air mail.

2.- DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Alumanole.ro standared de transport sunt toate disponibile.

3.- Articolul va fi trimis cu 3 zile după primirea de plată.

4.- Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când face o comanda.

5.- Puteți urmări situația a produsului-ul după ce au fost expediate.

Garanție

1.- Dacă elementul este defect la primire, acesta ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).se întoarce și dacă părțile care au fost folosite la masini nu vor fi acceptate.

2.- După ce vom primi produsele returnate, va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.

3.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare a pieselor.

 • Tensiune De Alimentare: standard internațional
 • starea: Noi
 • Cerere: Calculator
 • Disiparea De Putere: standard internațional
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: BXV
 • Tip: Conduce IC
 • Temperatura De Operare: standard internațional
 • Numărul De Model: 218-0697020

Etichete: attiny85, 15v 3a încărcător, diodă în cuptor cu microunde, Stepdown dc 9v, teac, Dc 5v usb, lm2596 dc buck, dc-dc step up, dc jos pas, dc.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Produse similare

Legate de
65819 IO 65822 BGA Dragi prieteni Vă rugăm să acorde o atenție la următoarele instrucțiuni la primirea chips-uri noastre BGA chips-uri de a cumpăra de la compania noastră sunt de înaltă tehnologie și la fel de precis ca nanometri. Pentru cantități mici de chips-uri, acestea sunt expuse la aer după ce a fost scos din pachet.Așa că probabil vor să adere la o anumită umiditate.Astfel,
135.87lei 115.50lei
Legate de
Sonoff RF WiFi Smart Switch Interruptor 433Mhz RF Receptor Inteligent de la Distanță de Control Wireless Pentru Smart Wi-fi de Acasă Comutator de Lumină Caietul de sarcini: [ Nume ]: Sonoff RF Inteligent Wifi Întrerupător [ Tensiune ]: 90-250v AC(50/60Hz) [ Max curent ]: 10A [ Max Putere ]: 2200 w [ Dimensiuni ]: 88*38*23 mm (L*W*H) [ Culoare ] Alb [ Umiditatea ]: 5%-90%RH, fără condensare [ Wireless Frecvență ]:
41.77lei 37.59lei
Legate de
Crater bloc de încălzire duza 12V40W tijă de încălzire termistor V5V6 1,75 mm 3D printer kit
58.60lei 36.91lei