60/80/110cm 5 in 1 runda Multi Rundă Pliabil disc Reflector Lumina Difuzor pentru Blitz Foto, Fotografie de Studio

rating

SKU: a1027

Caracteristici:

Arunca mai multă lumină de la subiect cu acest versatil 5-în-1 reflector rotund care va proiecta mai multe flash sau studio de iluminat exact acolo unde doriți.

Complet pliabil și portabil reflector măsuri 110 cm (43") în diametru și iese de depozitare/geanta de transport pentru a descoperi 5 diferite suprafețe reflectorizante:

Translucid: material este folosit pentru a difuza lumina, producând o amplă sursă de lumină și moale, curbat efect, care este perfect pentru portrete în aer liber sau ori de câte ori o mai moale este nevoie de lumina.

Alb: produce o chiar, în culori neutre sări de lumină care funcționează foarte bine ca o lumină de umplere sursă atât pentru fotografii de produs si interior/exterior portrete.

Negru: stații de soare sau o fereastră de lumină și previne umbre nedorite.

Aur: produce natural, aur de umplere, care este mare pentru apusuri de soare, bijuterii, și de interior, portrete.

Argint: crește specule subliniază și dă o imagine cu contrast înalt.Este perfect pentru video, fotografii de produs si B&W fotografie.

Este o necesitate pentru studio sau de fotografie în aer liber.

De asemenea, se pliază într-un ușor husă de transport.

100% de brand nou și convenabil de a folosi.

Caietul de sarcini:

Greutate:

Deschide diametru: cm

S-a prăbușit diametru: cm

Suprafete: Translucid&Alb&Negru&Auriu&Argintiu

Formă: Rotundă Culoare Funcției Exemplu de Aur Face parte tonul moale și cald.Reduce exposal din fundal în prim-plan a Produce un efect mai natural atunci când iluminarea de fundal.Pentru apus de soare, portrete și nici fotografia dorită sub moale și cald de fundal.Partea argintie a Face ton rece și un efect luminos.Oferă un contrast de lumină.Evidențiați Bine textura suprafeței și de a îmbunătăți saturația culorilor.Sub cerul înnorat, este mai bine decât partea albă.Pentru still life, video, fotografii de produs si B&W fotografie.

Sfaturi: : atunci Când lumina vine de la cap, puteți pune pe partea de Argint în față, astfel încât să puteți prinde lumina reflectată pe față și a obține efectul perfectă.Partea albă a Face un foarte moale și efect natural.Oferi lumina pentru a reduce umbra.Bun pentru a reduce umbra ca fereastra de iluminat interior și exterior pentru portrete și așa mai departe.Partea neagra a Absorbi lumina nedorite.Pentru reducerea la cap o lumină de sub soare în aer liber, excelent pentru portrete.

Sfaturi: Pune partea Neagra de pe cap, se poate face ochii mai normal și moale sub soare.Parte transparentă Pentru "a Trage Prin" poziția fotografie.Traseu stinge lumina pentru a face mai multă lumină moale și de a reduce lumina și umbra contrast.Excelent pentru portrete în aer liber sau ori de câte ori moale este nevoie de lumina.

Potrivit pentru:

Se potriveste orice standard reflector titularii.

Pentru studio sau de fotografie în aer liber.

Conținutul pachetului :

1x cm 5 in 1 Runda Pliabil Studio Flash de Lumină Reflector

1x Rotund Geanta de transport

  • Compatibil Marca: Canon
  • Origine: NC(de Origine)
  • Forma: Disc rotund
  • Nume De Brand: m1zeng

Etichete: godox macro difuzor, fotografice reflectoare, fotografie reflector, 67mm, flash gel, gel off profesionale, 2 flash diffuser, godox reflector, flash reflector, led flash.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
Dimensiune--------bust-----------------lungime Spate----------latimea Umerilor---------lungime Maneca S------------132----------------------68--------------------------54-------------------17 M-----------136----------------------69--------------------------55-------------------18 Am------------140----------------------70--------------------------56-------------------19 XL-----------144----------------------71--------------------------57-------------------20 2XL----------148----------------------72--------------------------58-------------------21 3XL----------152----------------------73--------------------------59-------------------22 4XL----------156----------------------74--------------------------60-------------------23
170.05lei
Legate de
pentru Chevrolet Cruze Excelle 1.6 1.8 instrument de sincronizare suport de curea pachet: 1 buc
28.77lei