Talks and stories

Zuriell- MADE IN RO

De curand sunt posesoarea unei agende super cool, da’ cei care ma stiu se intreaba acum alta agenda? (toate agendele sa vina la mine). Dar da, asta e ultima primita, si e cea mai cool ( de acum).

Este o agenda simpla, in aparenta, varianta pocket pentru geanta, piele maro, cu hartie cu linii, iar la suprafata ascunde un logo, cum ce logo?!- a lu’ Manole.

E de fapt o agenda hand made, marca Zuriell, cu coperta din piele moale, cu foaie cu linii, cu pagini perforate astfel incat sa pot rupe usor daca e nevoie, cu un buzunar la spate foarte util pentru cartile de vizita care trebuie pastrate. Bine bine, piele, logo, etc etc, si te intrebi apoi cand o termin ce ma fac !? E foarte simplu si usor, hartie e prinsa ca intr-un top si are suruburi speciale astfel incat poti sa iei si sa pastrezi vechea agenda, dar si sa adaugi una noua.

Ai de ales din doua variante de marime, pocket size sau travel size, ai de ales din patru variante de hartie, dungi, patratele, punctulete sau foaia simpla, ce sa mai , doar sa iti lasi imaginatia sa zburde pe hartie pentru proiectele tale.

zuriell

Mie imi e foarte drag sa imi scot agenda in lume, dar si sa notez, notez, notez idei. Dar de ce sunt cel mai mandra e ca este Made in Ro si stantat strasnic asta.

Ce sa va mai zic, sa va personalizati agenda dupa bunul plac si idei multe si faine de notat si implementat, mai ales.