Talks and stories

THE DATE sau un altfel de petreceri in Bucuresti

Aseara am fost la The Date #5,  AUTENTIC, pentru ca de mult nu mai iesim in oras si mai ales la o petrecere buna.

Prima PETRECERE The Date la care am participat a fost si debutul lor, o petrecere fabuloasa pe Promenada, cu muzica buna, vin spumant si prieteni, a fost o seara reusita.

The Date AUTENTIC a fost prima petrecere de 1 Decembrie, chiar in avans, asa cum trebuia, astfel incat sa te simti mandru ca esti roman. Am purtat o frumoasa IE romaneasca, veche de zeci de ani si bucuria ca oameni faini fac lucruri cool.

Crezul THE DATE este de a oferi experiente inedite prin conceptul, tema sau locatia pe care o aleg, de la  petreceri pe acoperis, pana la un party AUTENTIC, romaneasc, cu vin fiert si berbecut la protap sau la party-uri All Black in care nu intrai daca erai in gri sau bleu-marin. Sau o petrecere cu mic-dejun pentru ca nu e asa, micul-dejun de dupa petrecere e cel mai important mai ales dupa ce ai petrecut toata noaptea.

Accesul la petreceri se face pe baza de invitatie sau bratara pe care o achizitionezi de la Vlad si echipa lui. Stai cu ochii pagina lor oficiala ca sa vezi ce lucruri misto mai pun la cale si cand au evenimente grabiti-va, locurile chiar sunt limitate si ar fi pacat sa pierzi cele mai cool petreceri.

Un preview de cum a inceput aici si ne vedem la urmatoarea.