de gustat

Sheraton Brunch Deluxe- rasfatul de Duminica

Da, adjudecat, am nevoie de tehnologie noua ca sa va arat real cat de bine se mananca in orasul asta sau ce locuri cool am mai incercat in ultima vreme… asta imi suna mie in minte dupa ce m-am intors de la Brunch, intr-o duminica ploioasa.
Cum stiu ca se zice ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, din  pacate ale mele nu vorbesc prea bine acum, asa ca voi scrie cele 1000 de litere, macar, ca sa ma ajute sa exprim cat de mult merita un drum la Sheraton duminica dimineata.
Noi am ales o zi ploaiasa in care nu ai fi iesit deloc din casa, dar ne-am facut curaj, aveam si nevoie de putin rasfat dupa o saptamana destul de grea si incarcata.

Am plecat la drum cu pofta si foame, dar fara mari asteptari, banuiam ca o sa am diverse variante din care sa aleg, dar nu ma asteptat la ataaaat de multe (recunoc) si cu siguranta visam la un pahar cu ceva bule.
Pot sa zic si vreau sa va zic ca am fost IMPRESIONATA si fascinata de mancare, diversitate si bunatati.
Conceptul de brunch de 5 stele pune la dispozitia clientului mancarea a celor doua restaurante din cadrul Sheraton, Avalon– “Executive Chef Ashlie Dias și echipa sa combină cele mai bune ingrediente cu cele mai noi tehnici din cele mai moderne tendințe pentru un singur rezultat: experiența unica Sheraton.” si Benihana– “Bucătăria japoneză teppanyaki și rafinatul bar sushi ale restaurantului Benihana oferă o experiență unică marca Sheraton. Bucătarii noștri specializați pregătesc mâncarea chiar în fața dumneavostră, la mesele hibachi oferindu-vă un adevarat spectacol teppan.”  Astfel experienta devine completa, de la supa de scoici, sushi, tartatr, crustacee, salamuri italieneste, branzeturi din intreaga lume, pana la creveti facuti pe plita in fata ta si vita care ti se topeste in gura si te transpune in alta galaxie.
Totul e atat de bun si interesant incat nu stii ce sa alegi prima data, dar respira, daca ajungi la 12.00 ai 4 ore in care sa mananci de toti banii cum s-ar zice. De la 12.00 la 16.00 in fiecare duminica te poti rasfatata cu cele mai delicioase preparate, cu prosecco, cafea, dulce, wafe calde cu sos de vanilie si povesti ce poti face saptamana care vine sau ce reusite ai bifat in cea care a trecut… sau de ce nu, doar sa visezi si sa te lasi purtat de val.
Rasfatul culinar l-am inceput puternic cu ceva vita facuta pe plita fix in fata noastra si creveti picanti, langa care am
adaugat un pahar de prosecco si deja pluteam pe noruleti… nu mai aveam nevoie de nimic. Sunt foarte putine mancaruri care mi-au ramas in minte si m-au facut sa vibrez si sa am un foodorgasm, asta a fost unul din momentele alea.  Dupa am inceput sa alegem tot felul de fructe de mare, homar, somon, peste, tartar, vita, foie gras si ale nebunii.
La dulce mi s-au facut wafe langa care am pus sirop de artar si sos de vanilie si deja eram in visul No 2.
Poti alege si verdeturi si altele nebunii de genul ca sa iti faci salata, dar cine are nevoie de asta cand ai vita, foie gras, supa e scoici… sa fim seriosi. (sorry pentru vedetarieni)
Optiunile de racoritoate si cafea cred ca nu trebuie sa le mai bifez ca se intelege ca ai parte de un festin culinar complet si complex, incat poti manca linistit patru ore si cand pleci sa te dai de-a dura de la etajul 1 pana in bulevard
Eu ador duminicile tocmai pentru momentul meu de rasfat din saptamana, insa Brunch Deluxe by Sheraton a fost cu mult peste asteptarile mele, a fost cu adevarat experienta unui foodorgasm, a fost momentul de rasfat pentru multa vreme.
Sheraton este recomandarea mea de suflet pentru brunch, si stiu ca o sa va intrebati dar cat costa sa fii fitos, cam 195 de lei avand parte de toate minunatiile de mai sus plus altele pe care le-am ratat, insa este bine sa faci o rezervare la telefon 0755 123 480 sau sa scrii un email la restaurants@sheratonbucharest.com.
De aici totul e poveste…