Talks and stories

Profi DONEAZA implica-te si tu

Zilele trecute am primit un super colet, probabil unul dintre cele la care m-am bucurat foarte mult- un sac plin cu pufuuuuuleti din partea celor de la Profi Romania.  Pe langa faptul ca s-a bucurat toata echipa de acest cadou si eu eram toata un zambet, am primit si un super mesaj care m-a facut sa ma reintorc la copilarie cand totul in jur era doar despre bunatate, fericire si fara griji. 

Asa am aflat ca Profi are o noua campanie – “Fii si tu erou penntru copii!” prin care isi propune sa puna umarul la intrajutorarea copiilor, campanie ajunsa deja la a sasea editie.

Pentru asta s-au ales proiecte ale unor ONG-uri din Romania din sase domenii de activitate, precum educatie, sanatate, protectia mediului, cultura si altele.  Proiectele sunt atat de frumoase si pot fi urmarite aici unde aflati mai multe detalii. Pe langa asta, ce poti face tu, pasii sunt simpli- faci cumparaturile la Profi, scanezi codul de bare de pe bon pana la 30 octombrie, deci grabeste-te  (!!!) si votezi proiectul preferat unde se vor duce cele 10 puncte. Pe tine te costa 0,00 lei ca sa faci o fapta buna, sa ajuti un copil, trebuie doar sa votezi un proiect.  Scopul proiectului este de a exersa spiritul civic si pentru asta mai ai  o luna la dispozitie (grabeste-te !!!).

La fiecare scanare de bon aduci proiectului pentru care votezi 10 puncte, iar la finalul campaniei Profi doneaza 1.500.000 lei, bani care vor fi impartiti in functie de clasament. Pe langa asta mai sunt si anumite produse bonus care sunt marcate la raft si care au puncte mari precum 50, 150 sau chiar 300 puncte.  Clasamentul pana acum arata cam asa.
Lucrurile sunt atat de simple si de frumoase si nu trebuie decat sa vrei sa te implici, sa donezi bunatate si sa faci fapte bune- simplu si usor- scanezi un cod de bare si votezi un proiect.

Implica-te si tu! Fa un gest mic cu efecte mari, dar fa-l pana devine un mod de viata. #exercitiidebunatate