Best Experiences, Talks and stories

Opulenta I has it! THE DATE- cele mai cool si asteptate petreceri din oras.

In urma cu cateva luni am scris despre THE DATE, dar simt nevoia sa o mai fac o data, ca poate nu ati inteles bine cum sta treaba. Si nu de alta, dar au facut deja 1 an, iar petrecerile lor sunt din ce in ce mai cool si cele mai ravnite din oras (as zice eu).
 Ma surprind mereu prin locatii, de la terase pe acoperis, braserii, magazine de haine, cafenele sau restaurante noi si cool.

Sunt super atenti la detalii, mult mai bine organizati dupa ce a trecut un an si au crescut cu fiecare eveniment gandit si organizat, si in afara de asta locatiile alese pentru petreceri sunt din ce in ce mai cool.
Ca sa sarbatoreasca un an de petrecere  au organizat un super party in acelasi loc in care a inceput totul, pe Promenda. A fost cea mai cool si tare petrecere la care am fost in ultimele 8 luni, lume multa, muzica buna, joc de lumini incredibil, vin, o zona VIP atenta asezata  de fetele de la KOON.
Pozele stau marturie, iar amintirile le-am pus etalon pentru urmatorul eveniment.
 Urmatorul THE DATE are loc curand,  18 iunie, iar de data asta este gandit #altfel (cum ar zice prietena mea Louise), pe Opulenta, si chiar asa va fi, ca pana la urma e la Palat- Palatul Primverii, fosta resedinta a familiei Ceausescu.
Asa ca sfatul  este urmatorul “18 iunie incepand cu ora 17:00 ne vedem pe strada Primaverii numarul 50 pentru cel mai indraznet garden party din oras.”
Garden party, prieteni, vin, muzica buna si o locatie indrazneata zic ca vor face dintr-o duminica o zi memorabila.
 De data asta au trei sectiuni de bilete, zic sa va alegeti ce vi se potriveste:
Normal circle : permite accesul in gradina Palatului Primaverii in zona cea mai mare si de unde ii poti vedea pe artisti direct din zona de relaxare. Mese de cocktail disponiblie si baruri sufieciente pentru a beneficia de un eveniment reusit.
****** Pret: 40 Lei online sau 50 Lei la intrare. ******
Diamond circle: permite accesul in zona special conceputa sub forma de lounge, decor de poveste cu acces separat, finger foods, welcome drink si distractie alaturi de cei mai cool participanti din oras.
****** Pret 90 Lei online sau 125 Lei la intrare. ******Ultra VIP zone: permite accesul in zona care are vizibilitatea cea mai buna, Sushi bar – live cooking, open drinks and shots si tur privat prin Palatul Primaverii.
******50 de locuri disponibile. Pret disponibil doar online 195 Lei.
Astea fiind spuse, sa va luati repede bilet de aici si sa ne vedem duminica la Palat, puteti sa ma trageti de maneca, pardon de coltul rochiei. Aaaaa, si atentie fetelor, tocurile lasati-le acasa! (e totusi garden party).
Photo credit- The Date.