Talks and stories

Festivalul Blogurilor si al Vinului

Pasiunea asta pentru blogging si vin trebuia sa nasca ceva bun si frumos, mai exact niste oameni fani si pasionati se aduna laolalta pentru a povesti despre vin, mancare, pasiune, blogosfera si ce se mai intampla prin lifestyle.

Cei de la Vinul.ro, Social City I Food and Wine si Rezervanloc.Ro, cu sprijinul International Wine Contest Bucharest si a altora organizeaza Festivalul Blogurilor si al Vinului., care va avea loc pe 27 mai.

Astfel, sambata, pe 27 mai intr-o locatie superba, Hanul Gabroveni, bloggeri pasionati, iubitori de vin, calatorii, mancare si frumos povestesc in premiera cu publicul, alaturi de cele 12000 de vinuri participante la concursul internațional de vinuri IWCB ROMANIA.

Ce poate fi mai placut decat o discutie alaturi de atatea vinuri, plus oameni cu care impartasesti experiente sau preferinte, este o ocazie inedita de socializare intre bloggeri, dar si alaturi de cititorii lor.

Distractia, masa si dansul incep la ora 15.00 si presimt ca se va continua dupa ora 20.00 cat au preconizat organizatorii. Pe langa asta, acest eveniment face parte dintr-un proiect mai larg si mai frumos, o “Luna a gastronomiei romanesti” in Bucuresti. Este vorba de o luna (24 mai- 23 iunie) in care aproximativ 20 de restaurante vor oferi cel putin un preparat romanesc reinterpretat alaturi de un vin romanesc, si asta la un pret special.

Eu sustin aceasta initiativa, nu doar pentru ca sunt gurmanda si beutoare  de vin, ci si pentru ca sustin valorile romanesti si reinterpretarea bucatariei romanesti.

Ca se intampla lucruri faine primavara asta e cert, ca sunt multe festivaluri de vin si mancare si asta e cert.

Eu nu pot decat sa ma bucur si sa sustin asta! Ce as mai putea sa zic e doar ca ne vedem pe 27 mai sa povestim despre pasiuni, experiente, mancare si vinurile mele preferate si ale voastre si cu siguranta ne vedem si prin restaurante sau daca nu, urmariti-ma pe instagram, dar cum ar zice un prieten “doar dupa ce ati mancat, ca altfel e de rau.”