Talks and stories

farfuriile COLORATE ale Ioanei

Voi ce vreti sa creati cand daruiti?! Eu ma gandesc la emotie si bucurie, zambete si trairea de moment care fac cat o mie de cuvinte de multumire, pe care uneori nu reusim sa le rostim.

Asa a fost pentru mine cand am primit farfuria personalizata de la Ioana aka Colorate Boutique. A fost trairea autentica, mai ales ca stiam ce e in pachet.

Pe Ioana am descoperit-o pe Instagram, mi-am dat seama usor ca e antreprenor la inceput de drum, persoana creativa si sigur cu zambetul pe buze- din imagini era clar, face niste farfurii sau cani personalizate cu tot felul de mesaje.

Din click in click, din like in like, am ajuns sa vorbim, iar intr-o zi ea sa imi scrie ca are o surpriza pentru mine.


M-am bucurat de cum am auzit, mai ales ca era previzibil ce o sa primesc, insa in mintea mea era si intrebarea dar oare va fi cana sau farfurie?! (sunt fascinata in egala masura de oricare din ele) Apoi se nastea intrebarea oare ce mesaj va avea, sau va avea desen… sau, sau?

Chiar si cand mi-a intins pachetelul care era clar ca ascunde o farfurie, eu eram curioasa si emotionata si ea la fel, cauta reactia mea. Si cred ca a fost pe masura, m-am bucurat atat de tare, nici nu imi venea sa cred, aveam o farfurie, farfuria lui A lu’Manole, adica a mea, a mea, special creata pentru mine, cu logo-ul brandului pictat de de mana, totul perfect.

Frumusetea cadoului este ca e pictata de mana, insasi de Ioana, facuta special pentru mine, fara vreun interes in spate sau campanie de marketing, doar pentru ca ii admiram business-ul si munca, si ma bucuram sa vad mereu ce face.

COLORATE este un proiect nascut din dorinta de a da viata unor obiecte aparent simple.

Acesta a fost visul Ioanei Stănescu in 2011 și, de atunci, multe obiecte decorative, pereti, tricouri si farfuri au capatat cu adevarat viata prin culoare.

Cand nu concepe decoratiuni florale, Ioana reuseste sa transpuna stari de spirit si voie buna in toate lucrarile ei, fie ca e vorba de arta murala (picturi pe peretii companiilor sau peretii camerelor de copii), fie ca e vorba de decorarea unor obiecte aparent banale (cani, farfurii, rame foto) cu maxim de creativitate si culoare.

Luand amploare printre trend-setterii și vedetele locale, decorarea farfuriilor si a canilor a devenit o linie de business în sinela Colorate apeland chiar și agentii de publicitate pentru integrarea produselor in campaniile unor brand-uri cunoscute.”- cam asta e povestea din spatele unui business mic, de nisa, romanesc care creaza emotie. 

Iar pentru mine lucrul asta e cel mai important atunci cand aleg sa fac un cadou.

Acum farfuria mea sunt sigura ca va face furori in niste poze reusite pe Instagram si va cunoaste multe din platingurile anului 2018.

In rest ce sa iti zic, emotii si zambete si mancare gustoasa un an intreg, sau macar sa incepem din 2018.