Talks and stories

Antreprenor cu delicii, cafea si multa pasiune

Pentru ca se intampla lucruri faine si frumoase si in orase mai mici, departe de agitatia si oportunitatile din Bucuresti, m-am gandit sa scriu despre un om foarte fain. Este un nou proiect de al meu, sa scriu despre oamenii din spatele unor business-uri pe care le apreciez, sa scriu despre bucatarii care ma fac sa zic “da, asta e ce cautam”, sau despre cei care construiesc restaurante sau locuri in care imi place foarte mult sa merg.

Corina Catrina este omul plecat de la Capitala sa duca un business mic acasa, sa educe publicul din provincie si sa puna pasiune in ceea ce face. Asa a inceput primul business al ei, Casa cu delicii– un magazin cochet care avea sa aduca impreuna vinul, ciocolata, produsele autentice romanesti si tot felul de alte produse gourmet produse in Romania. Este locul perfect unde sa intri si sa nu iesi cu mana goala sau locul de unde sa cumperi un cadou foarte inspirat pentru cineva drag.

Pe mine una m-a convins pasiunea Corinei de a face lucrurile, curajul de a pleca din Bucuresti de la un job bine platit ca sa se arunce cu capul inainte, sa faca ceva frumos in provincie unde de obicei oamenii zic ca nu se intampla nimic.

Totul gandit si creat dupa sufletul propietaresei, din Casa cu delicii multi  ies cu zambetul pe buze si incarcati cu energie, dar si cu tot felul de lucruri bune pt acasa, de la zacusca, dulceturi, uleiuri, turta dulce, vin bun, pana la ciocolata, biscuiti si tot ce este cel mai important, si eu promovez mereu, este ca toate produsele sunt made in Romania, mai zic asta inca o data ca sa intelegeti.

 

A beautiful gift for a special person!#casacudelicii#giftbox#romanianwine#bauer#freshroastedcoffee

A post shared by Casa Cu Delicii (@casacudelicii) on


Acum ca pasiunea sa mai aduca un plus si sa isi ofere alte provocari, Corina s-a gandit sa faca bine si sa educe papilele olteaunului  si intr-ale cafelei, sa ii invete ce este cafeaua de specialitate, cum se bea un expresso sau care e diferenta dintre un capuccino si un flat white, cat si ce e aia o cafea bine prajita. Asa ca weekendul asta deschide o cafenea mica si cocheta unde timpul va sta in loc, povestile si experientele vor curge si cafeau buna va face casa buna cu zambetul oamenilor.

Dar in afara de povesti si miros fin de cafea care vor iesi pe usa celei mai cool cafenele din Slatina, JOY coffee, este foarte important ca gasesti cafea si pentru acasa, sfaturi despre modul de preparare, dar si alte bunatati  care merg perfect cu o cafea de specialitate.

Pentru mine este inca o dovada ca lucrurile se nasc din pasiune, iubire pentru frumos, perseverenta si credinta multa, dar si puterea de a o lua de la capat in fiecare zi inferent de greutatile din ziua precenda.

Cel mai mult imi place sa ma inconjor de oameni frumosi pentru ca imi dau energie, invat de la ei si ii admir pentru ceea ce fac, imi da curajul sa fiu mai buna zilnic.

Creatori de gust si valoare! #cadouricusuflet #alesecugrija #corporategifts #madeinRomania

A post shared by Casa Cu Delicii (@casacudelicii) on