de povestit

A lu’ Manole se “dezbraca”

Toate lucrurile in viata trebuie facute cu pasiune, cu iubire si perseverenta… asa as putea sa incep. Si mai cred ca nimic nu se poate face fara credinta.
Nu am o varsta inaintata si nici experienta necesara, dar putinele intamplari m-au calit strasnic si mi-au dat increderea ca pot sa fac orice imi doresc in viata asta, poate uneori sa rastorn si muntii si sa ii fac la loc.

Am ales mereu cu sufletul si am facut lucrurile fara regret. Nu am analizat posibilitati si am luat deciziile de moment- pt ca o prietena candva mi-a zis ca orice decizie ai lua e cea mai buna la momentul ala, cu cat o analizezi si te mai gandesti cu atat o sa vezi alte fețe si vei lua alta decizie care si aia e buna, pentru momentul ala, momentul 2 sau 3 sau n.

 

Asa ca nu am gandit lucrurile prea mult in viata asta si de obicei m-am aruncat cu capul inainte, astfel am ajuns sa cresc, sa evoluez si sa imi creez experientele necesare.
Am schimbat domeniile destul de des, am facut ceva voluntariat, am facut vanzari, am iubit fiecare persoana din viata mea, am visat, am trait.
Acum sunt in alt capitol al vietii mele, fac cu pasiune si daruiere tot ceea ce fac si lucrurile bune nu intarzie sa apara si in afara de asta imi ies in cale si oamenii potriviti.
Capitolul de care va povestesc cred ca ma defineste, imi place sa scriu si scriu despre experiente autentice si cred ca asta vedeti si voi.
Imi place poezia asta a vinului si de cand am pasit intr-o crama m-am indragostit iremediabil. Asa ca incurajata de prieteni precum Daniel Costache si Marina, sustinuta de alti prieteni (Adi), am ajuns sa merg la cat mai multe targuri de profil, cat si degustari, dar si tururi de crame. A fost o experienta aproape completa care sa ma faca sa zic DA, VREAU SA FIU SOMELIER. Iar acum urmez cursurile unei scoli, WineTaste School by Sergiu Nedelea si simt ca pasiunea abia acum creste mai mult.
Am ales sa ma dezgolesc in fata voastra, sa scriu despre mine de data asta si sa spun cine sunt si ce fac. In rest nu va panicati ca nu voi deveni sentimentala, in curand mai multe articole despre vin, mancare si vacante.